Χρησιμοποιήστε το SHORTCUTS για να αυξήσετε τη συχνότητα επισκέψεων των πελατών σας, να κερδίσετε νέους πελάτες, να προωθήσετε σωστά τα προϊόντα σας, να κερδίσετε χρόνο και πάνω απ’όλα να αυξήσετε τη κερδοφορία του κομμωτηρίου σας. Ενημερωθείτε για το πως το SHORTCUTS SALON μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας.
Δείτε παρακάτω κάποια χαρακτηριστικά τα οποία έχουν σχεδιαστεί να ταιριάζουν στις ανάγκες του κομμωτηρίου σας :

Χαρακτηριστικά

rantebouΡαντεβού
Η μαγεία του βιβλίου ραντεβού του Shortcuts είναι ότι οπτικά και χρηστικά είναι το ίδιο απλό όσο και η χάρτινη ατζέντα ραντεβού, ενώ η υψηλού επιπέδου σχεδίαση δίνει το πλεονέκτημα του πλήρους ελέγχου της επιχείρησης.

 

 


Κρατήσεις
Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα του κάθε συνεργάτη , σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, δίνοντας έτσι στους πελάτες σας γρήγορα επιλογές ραντεβού και απελευθερώνοντας τη ρεσεψιόν σας από τη δοκιμασία του «ψάξε και βρες».

Τεχνολογία SMS
Η χρήση του SMS για την επιβεβαίωση του ραντεβού θα μειώσει δραματικά τις αναβολές ή ακυρώσεις των πελατών σας. Υπάρχει η δυνατότητα  οι πελάτες σας να ενημερώνονται με SMS για προσφορές που τους ενδιαφέρουν άμεσα.

tameioΤαμείο
Η καταχώρηση συναλλαγής και η πώληση προϊόντων γίνονται γρήγορα και εύκολα στο ταμείο, ενημερώνοντας αυτόματα την αποθήκη και το ιστορικό του πελάτη.

 

 

 

apothikiΑποθήκη
Η ευκολία στη χρήση της αποθήκης εξοικονομεί χρόνο, μετράει την ιδιόχρηση και με το πάτημα ενός πλήκτρου τα προϊόντα τα οποία είτε είναι σε έλλειψη ή κοντεύουν να τελειώσουν, εμφανίζονται στην προτεινόμενη παραγγελία με τις ενδεικτικές τιμές αγοράς τους.

 

 

 

marketing

Marketing
Ομαδοποιήστε στρατηγικά τους πελάτες σας και προωθήστε «ενέργειες» και «προσφορές» σας στους πελάτες που θα τους ενδιαφέρουν.

 

 

 

Ασφάλεια
Το Shortcuts διασφαλίζει το απόρρητο των πληροφοριών της επιχείρησής σας. Νιώστε σιγουριά ορίζοντας σε ποια στοιχεία μπορεί να έχει κάποιος πρόσβαση. Η χρήση κωδικών ασφαλείας εξασφαλίζει πολλά διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης.

Στατιστικά
Οι στατιστικές αναφορές σας δίνουν τη δυνατότητα να εξετάσετε σημεία της επιχείρησης σας όπου χρειάζονται ενίσχυση. Μπορείτε να επιλέξετε εσείς τα δεδομένα να εμφανίζονται ανά συνεργάτη, ανά ομάδα πελατών, ακόμα και ανά εταιρεία που σας προμηθεύει προϊόντα.

Διαχείριση συνεργατών
Είναι ιδιαίτερα σημαντική η γνώση της διαθεσιμότητας των συνεργατών σας την κάθε στιγμή, η ρύθμιση της βάρδιας και η ενημέρωση όχι μόνο για τις προγραμματισμένες εργασίες αλλά και για τις ώρες που έχει εργαστεί στην πραγματικότητα ο κάθε συνεργάτης.

servicessΥπηρεσίες
Για την κάθε υπηρεσία μπορεί να οριστεί η χρονική της διάρκεια , η χρέωσή της ανάλογα με το συνεργάτη που την εκτελεί, ενώ συγχρόνως ο υπολογισμός της προμήθειας για τον κάθε συνεργάτη γίνεται αυτόματα.

 

 


Πόροι
Γρήγορα και εύκολα ορίστε χώρους και μηχανήματα στα ραντεβού, βάζοντας έτσι τέλος στις διπλοκρατήσεις, κάτι που θα αυξήσει εντυπωσιακά τις υπηρεσίες σας στους πελάτες.

paketaΠωλήσεις πακέτων
Αυξήστε τη συχνότητα επίσκεψης, κάνοντας προπώληση πακέτων υπηρεσιών και παρακολουθήστε τη χρήση τους (και τι υπολείπεται) για τον κάθε πελάτη.