Ευχηθείτε στους πελάτες σας με το SMS.exe!
Το SMS.exe είναι η εφαρμογή που σας ενημερώνει καθημερινά για το ποιοι από τους πελάτες σας έχουν γενέθλια και για το ποιοι γιορτάζουν! Το σημαντικότερο όμως είναι ότι σας δίνει τη δυνατότητα να τους στείλετε απευθείας sms με ευχές. Με αποστολέα το όνομα του κομμωτηρίου σας και το κείμενο της επιλογής σας. Τέλος, δεν είναι λίγα τα κομμωτήρια που χρησιμοποιούν την εφαρμογή αυτή και για άλλες αποστολές όπως το να στέλνουν sms προσφορών στους νέους πελάτες τους ή για να υπενθυμίσουν σε κάποιο πελάτη το ραντεβού του.
EORTES_CLIENTSEORTES_SMS

Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση με τηλεφωνική αναγνώριση!
Η εφαρμογή της τηλεφωνικής αναγνώρισης σας επιτρέπει πλέον να γνωρίζετε ποιος πελάτης σας καλεί για ραντεβού πριν σηκώσετε το ακουστικό! Εύκολα και γρήγορα με την κλήση του πελάτη σας ενεργοποιείται στην οθόνη του υπολογιστή σας το ονοματεπώνυμό του. Σε περίπτωση που το νούμερο που σας καλεί δεν αντιστοιχεί σε κάποιον πελάτη σας, η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να το καταχωρήσετε αμέσως! Αυτό σημαίνει ότι είστε σε θέση να τον εξυπηρετήσετε πιο άμεσα και πιο επαγγελματικά δίνοντας του την αίσθηση ότι είναι μοναδικός!
CALL_TO_STORE CALL_FOUND

Γνωρίστε την επιχείρησή σας μέσα από τα στατιστικά!
Η ανάλυση των στατιστικών στοιχείων για κάθε κομμωτήριο είναι η πρωταρχική αιτία που αναζήτησε κάποιο είδος μηχανοργάνωσης. Γι’ αυτό λοιπόν το λόγο η παροχή αυτής της υπηρεσίας είναι η πλέον σημαντικότερη!! Με τη διόρθωση λοιπόν ορισμένων στοιχείων – καταχωρήσεων που συνήθως απαιτείται, π.χ τις διπλοεγγραφές του πελατολογίου, τον έλεγχο για τη σωστή καταχώρηση των προϊόντων, την ομαδοποίηση των εξόδων κ.α. εξάγονται οι βασικοί δείκτες παραγωγικότητας και οικονομικής πορείας της επιχείρησης.

Εκτυπώστε κάρτες πιστότητας για του πελάτες σας!
Το πρόγραμμα Smart όπως πολύ καλά γνωρίζετε καλύπτει κάθε «παιχνίδι» καταμέτρησης πόντων. Ο καλύτερος λοιπόν τρόπος εφαρμογής και στήριξης των πόντων είναι η εκτύπωση καρτών με barcode που δίνονται στους πελάτες.

Ξενοιάστε από το άγχος του backup!
Εξασφαλίστε για την επιχείρηση σας τη σιγουριά της ομαλής και συνεχόμενης ενημέρωσης των στοιχείων σας και ξενοιάστε από το άγχος κάποιου απρόβλεπτου τεχνικού προβλήματος. Το Shortcuts πλέον μπορεί να «φυλλάσει» τη βάση του μόνο του καθημερινά.