smart1a
smart1b

Με το Smart ξεκινάτε έχοντας ήδη περασμένα στο πρόγραμμα ότι χρειάζεστε…
τον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών της επιχείρησής σας, οι οποίες θα εμφανίζονται στο ταμείο ανά κατηγορία με την αντίστοιχη τιμή.

smart2
τα προϊόντα των γνωστών εταιρειών κομμωτηρίων και αισθητικής άκρων έχουν ήδη καταχωρηθεί με την ονομασία τους, την τιμή αγοράς τους και το barcode τους. Για να εμφανίζονται στο Ταμείο μόνο με το χτύπημα του barcode!

τους συνεργάτες σας για να μπορείτε να τους βρίσκετε εύκολα στο ταμείο και να τους επιλέγετε για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που πουλάνε.

smart3

Το Smart λοιπόν είναι ήδη έτοιμο για τις καταχωρήσεις σας!
Στο Πελατολόγιο τα στοιχεία των πελατών σας είναι οργανωμένα ώστε να εξυπηρετούν κάθε επικοινωνία μαζί τους (SMS, email, facebook), να σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες (σύσταση, ομάδα ηλικίας) ακόμη και παρατηρήσεις για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους (γενέθλια, προτιμήσεις κλπ). Στο Smart, η εύρεση του πελάτη και η διόρθωση των στοιχείων γίνεται με μια μόνο κίνηση, ενώ οι γιορτές των πελατών υπολογίζονται αυτόματα.

smart4

Στο Ταμείο για την καταχώρηση των καθημερινών σας επισκέψεων επιλέγοντας τον πελάτη, τον συνεργάτη που τον εξυπηρέτησε, την υπηρεσία που έκανε και το προϊόν που αγόρασε η συναλλαγή είναι έτοιμη! Μπορείτε εάν θέλετε επίσης, να του δώσετε έκπτωση σε ποσοστό ή σε ποσό και επιλέξετε και την αιτία που του τη δίνετε.
Στα Έξοδα επιλέγετε απλά το έξοδο από την έτοιμη λίστα με τα έξοδα και το ποσό που πληρώσατε. Μπορείτε εάν θέλετε να ορίσετε αν η πληρωμή έγινε από το ταμείο ή από αλλού (π.χ. τραπεζικό λογαριασμό) ώστε το ταμείο ημέρας να είναι απολύτως ακριβές. Το Smart σας παρέχει αναφορές για οποιαδήποτε χρονική περίοδο ζητήσετε όπου υπολογίζεται με ακρίβεια το κέρδος της επιχείρησης αλλά και τα επιμέρους κόστη σας ανά κατηγορία.
Στην Αποθήκη με την εισαγωγή των νέων προϊόντων – τιμολογίων θα μπορείτε να δείτε το τρέχον απόθεμα των προϊόντων σας. Το απόθεμα ενημερώνεται αυτόματα με κάθε συναλλαγή, είτε πρόκειται για μεταπώληση είτε για εσωτερική κατανάλωση. Το Smart σας επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε τόσο τα προϊόντα μεταπώλησης όσο και αυτά που καταναλώνονται στο χώρο του κομμωτηρίου (ιδιόχρηση) μέσα από στατιστικές αναφορές για οποιαδήποτε χρονική περίοδο εσείς επιλέξετε.
Μέσα από τις καταχωρήσεις σας στο Smart οι πληροφορίες που προκύπτουν είναι χρήσιμα εργαλεία εξυπηρέτησης στα χέρια σας…

Το Ιστορικό κάθε πελάτη σας προσφέρει ομαδοποιημένες όλες τις πληροφορίες για τις επισκέψεις του, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προτιμά, ακόμα και τον συνεργάτη που τον εξυπηρέτησε. Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να αποθηκεύσετε και φωτογραφίες του πελάτη σας

Το Βαφείο περιέχει όλες τις συνταγές βαφής που έχουν εφαρμοστεί σε κάθε πελάτη καθώς και τις σημειώσεις που αφορούν τις τεχνικές του εργασίες. Ειδική ενότητα αποτελεί το μανικιούρ και το πεντικιούρ.
Τα Στατιστικά στοιχεία σας προσφέρουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αναγνωρίσετε τα δυνατά και αδύνατα σημεία της επιχείρησης σας!
Μερικές από τις πιο βασικές οικονομικές αναφορές είναι τα αποτελέσματα, τα έσοδα ανά Συνεργάτη και ανά υπηρεσία ή προϊόν μεταπώλησης, η κατανομή των εξόδων ανά κατηγορία, οι εκπτώσεις που έχουν δοθεί.

Έχετε επίσης στη διάθεσή σας και αναφορές για τους πελάτες σας όπως οι καλύτεροι πελάτες με βάση των τζίρο ή την συχνότητα των επισκέψεων, οι ανδρικές και γυναικείες επισκέψεις, οι επισκέψεις των νέων πελατών, η πιστή πελατεία, πελάτες ανά υπηρεσία.

Smart Tips . . .
που θα κάνουν το κομμωτήριό σας να ξεχωρίσει!
Οι Πόντοι είναι ένα εργαλείο μάρκετινγκ που βοηθάει μέσω της κάρτας πιστότητας να αυξηθούν οι επισκέψεις των πελατών, ανταμείβοντας συγχρόνως αυτούς που σας είναι «πιστοί». Στο Ταμείο έχετε τη δυνατότητα να γνωρίζετε τους πόντους που έχει μαζέψει ο κάθε πελάτης και να καταχωρείτε την εξαργύρωσή του.

Οι Ενέργειες υποστηρίζουν τις ειδικές προσφορές που σχεδιάζετε!
Με την επιλογή του πελάτη στο ταμείο, αυτόματα ειδοποιήστε αν συμμετέχει σε κάποια ενέργεια και αν έχει ήδη φτάσει τον στόχο σε μία ή περισσότερες από αυτές.

Η αποστολή SMS , είναι ο ιδανικός τρόπος για να επικοινωνείτε άμεσα και εύκολα με τους πελάτες σας είτε πρόκειται να τους ευχηθείτε για τη γιορτή τους ή τα γενέθλιά τους είτε για να τους ενημερώσετε για κάποια νέα υπηρεσία ή κάποιο νέο προϊόν που μπορούν να βρουν στο χώρο σας.
Χρησιμοποιήστε τη για να υπενθυμίσετε στον πελάτη σας το ραντεβού, να τον ενημερώσετε για προσφορές που θα τον ενδιαφέρουν, για την συμμετοχή του σε κάποια ενέργεια (πχ. πόντοι).
Το Εορτολόγιο σας δείχνει καθημερινά ποιοί πελάτες σας γιορτάζουν για να τους ευχηθείτε και γιατί όχι, να τους δωρίσετε προσφορές που θα τους αρέσουν! Οι γιορτές υπολογίζονται αυτόματα με βάση το όνομα του πελάτη.
Πιο συχνές επισκέψεις
Κρατήστε πιστή την πελατεία σας. Ο ανταγωνισμός δεν επιτρέπει εφησυχασμό!

Δραστηριοποίηση συνεργατών
Εάν έχετε συνεργάτες βάλτε τους στο παιχνίδι! Ανταμείψτε όσους εξυπηρετούν σωστά τους πελάτες σας και προωθούν την μεταπώληση.

Πρόσβαση, δεδομένα, εκπαίδευση και υποστήριξη . . .
Η Ασφάλεια σας επιτρέπει να «κλειδώσετε» με κωδικό εισόδου συγκεκριμένες οθόνες ώστε να μην έχουν πρόσβαση όλοι. (πχ τα στατιστικά, το πελατολόγιο, το ταμείο ημέρας)

Το Backup σας βοηθάει να φυλάξετε τα δεδομένα σας καθημερινά με ασφάλεια σε ένα δικό σας χώρο (πχ ένα usb), ώστε σε περίπτωση βλάβης του υπολογιστή σας να μπορείτε να τα ανακτήσετε εύκολα.